Шляхи розширення асортименту рослинної сировини для виробництва панкейків у закладах ресторанного господарства

Вантажиться...
Ескіз

Файли

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У публікації розкрито можливості використання рослинної сировини для виробництві панкейків з метою розширити асортименту безглютенової і безлактозної продукції. The publication discusses the possibilities of using vegetable raw material for the production of pancakes in order to extend the range of gluten-free and lactose-free products.

Опис

Ключові слова

панкейки, безглютенова продукція, pancakes, gluten-free products, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Павлюченко, О. С. Шляхи розширення асортименту рослинної сировини для виробництва панкейків у закладах ресторанного господарства / О. С. Павлюченко, Ю. П. Фурманова, М. А. Букша // Інноваційний розвиток готельно-ресторанного господарства та харчових виробництв : матеріали I Міжнародної науково-практичної інтернет-конференції, 24 квітня 2020 р. – Прага : Oktan Print s.r.o., 2020. – С. 50–51.