Склад морозива (Патент на корисну модель № 143122)

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Склад морозива, що містить плодово-ягідний сік, цукор, стабілізаційну систему, воду питну, який відрізняється тим, що додатково містить спиртову настоянку журавлини або лимона, або м'яти з вмістом спирту 20 %.

Опис

Ключові слова

морозиво, плодово-ягідний сік, спиртова настоянка, ice cream, fruit and berry juice, alcohol tincture, кафедра технології молока і молочних продуктів, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Патент на корисну модель № 143122 UA, МПК A23G 9/04 (2006.01) A23G 9/42 (2006.01) Склад морозива / Осьмак Т. Г., Бондар М. В., Косіковський Н. В., Сіжко Д. О. ; заявник Національний університет харчових технологій НУХТ. – № u 202000880 ; заявл. 12.02.2020 ; опубл. 10.07.2020 ; Бюл. № 13, 2020 р.

Зібрання