Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/332
Title: Електроіскрові технології в харчовій промисловості: перспективи застосування
Authors: Гулий, Іван Степанович
Українець, Анатолій Іванович
Дашковський, Юрій Олександрович
Хомічак, Любомир Михайлович
Олішевський, Валентин Вікторович
Вєрченко, Лідія Михайлівна
Блаженко, Сергій Іванович
Василів, Володимир Павлович
Маринін, Андрій Іванович
Keywords: electrical discharge
електричний розряд
электрический разряд
nonlinear acoustics
bactericidal effect
diffusion juice
нелінійна акустика
бактерицидний ефект
дифузійний сік
нелинейная акустика
бактерицидный эффект
диффузионный сок
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра технології цукру і підготовки води
Issue Date: 2002
Citation: Електроіскрові технології в харчовій промисловості: перспективи застосування / І. С. Гулий, А. І. Українець, Ю. О. Дашковський, Л. М. Хомічак, В. В. Олішевський, Л. М. Верченко, С. І. Блаженко, В. П. Василів, А. І. Маринін // Наукові праці НУХТ- 2002. - № 13. - С. 34-39.
Abstract: За рахунок імпульсного електрогідравлічного ефекту активність вапняного молока зростає на 7÷9% порівняно з активністю вихідного вапняного молока. Після оброблення електроіскровими розрядами вапняне молоко стає більш гомогенним, та майже вдвічі менше розшаровується, що свідчить про подрібнення всіх його складових частин
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/332
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NUHT.pdf602.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.