Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/332
Название: Електроіскрові технології в харчовій промисловості: перспективи застосування
Авторы: Гулий, Іван Степанович
Українець, Анатолій Іванович
Дашковський, Юрій Олександрович
Хомічак, Любомир Михайлович
Олішевський, Валентин Вікторович
Вєрченко, Лідія Михайлівна
Блаженко, Сергій Іванович
Василів, Володимир Павлович
Маринін, Андрій Іванович
Ключевые слова: electrical discharge
електричний розряд
электрический разряд
nonlinear acoustics
bactericidal effect
diffusion juice
нелінійна акустика
бактерицидний ефект
дифузійний сік
нелинейная акустика
бактерицидный эффект
диффузионный сок
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
кафедра технології цукру і підготовки води
Дата публикации: 2002
Библиографическое описание: Електроіскрові технології в харчовій промисловості: перспективи застосування / І. С. Гулий, А. І. Українець, Ю. О. Дашковський, Л. М. Хомічак, В. В. Олішевський, Л. М. Верченко, С. І. Блаженко, В. П. Василів, А. І. Маринін // Наукові праці НУХТ- 2002. - № 13. - С. 34-39.
Краткий осмотр (реферат): За рахунок імпульсного електрогідравлічного ефекту активність вапняного молока зростає на 7÷9% порівняно з активністю вихідного вапняного молока. Після оброблення електроіскровими розрядами вапняне молоко стає більш гомогенним, та майже вдвічі менше розшаровується, що свідчить про подрібнення всіх його складових частин
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/332
Располагается в коллекциях:Статті

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
NUHT.pdf602.81 kBAdobe PDFПросмотреть/Открыть


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.