Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/332
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorГулий, Іван Степанович-
dc.contributor.authorУкраїнець, Анатолій Іванович-
dc.contributor.authorДашковський, Юрій Олександрович-
dc.contributor.authorХомічак, Любомир Михайлович-
dc.contributor.authorОлішевський, Валентин Вікторович-
dc.contributor.authorВєрченко, Лідія Михайлівна-
dc.contributor.authorБлаженко, Сергій Іванович-
dc.contributor.authorВасилів, Володимир Павлович-
dc.contributor.authorМаринін, Андрій Іванович-
dc.date.accessioned2012-02-23T16:10:19Z-
dc.date.available2012-02-23T16:10:19Z-
dc.date.issued2002-
dc.identifier.citationЕлектроіскрові технології в харчовій промисловості: перспективи застосування / І. С. Гулий, А. І. Українець, Ю. О. Дашковський, Л. М. Хомічак, В. В. Олішевський, Л. М. Верченко, С. І. Блаженко, В. П. Василів, А. І. Маринін // Наукові праці НУХТ- 2002. - № 13. - С. 34-39.-
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/332-
dc.description.abstractЗа рахунок імпульсного електрогідравлічного ефекту активність вапняного молока зростає на 7÷9% порівняно з активністю вихідного вапняного молока. Після оброблення електроіскровими розрядами вапняне молоко стає більш гомогенним, та майже вдвічі менше розшаровується, що свідчить про подрібнення всіх його складових частинuk_UK
dc.language.isouk_UKuk_UK
dc.subjectelectrical dischargeuk_UK
dc.subjectелектричний розрядuk_UK
dc.subjectэлектрический разрядuk_UK
dc.subjectnonlinear acoustics-
dc.subjectbactericidal effect-
dc.subjectdiffusion juice-
dc.subjectнелінійна акустика-
dc.subjectбактерицидний ефект-
dc.subjectдифузійний сік-
dc.subjectнелинейная акустика-
dc.subjectбактерицидный эффект-
dc.subjectдиффузионный сок-
dc.subjectкафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування-
dc.subjectкафедра технології цукру і підготовки води-
dc.titleЕлектроіскрові технології в харчовій промисловості: перспективи застосуванняuk_UK
dc.typeArticleuk_UK
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
NUHT.pdf602.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.