Електроіскрові технології в харчовій промисловості: перспективи застосування

Анотація

За рахунок імпульсного електрогідравлічного ефекту активність вапняного молока зростає на 7÷9% порівняно з активністю вихідного вапняного молока. Після оброблення електроіскровими розрядами вапняне молоко стає більш гомогенним, та майже вдвічі менше розшаровується, що свідчить про подрібнення всіх його складових частин

Опис

Ключові слова

electrical discharge, електричний розряд, электрический разряд, nonlinear acoustics, bactericidal effect, diffusion juice, нелінійна акустика, бактерицидний ефект, дифузійний сік, нелинейная акустика, бактерицидный эффект, диффузионный сок, кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування, кафедра технології цукру і підготовки води

Бібліографічний опис

Електроіскрові технології в харчовій промисловості: перспективи застосування / І. С. Гулий, А. І. Українець, Ю. О. Дашковський, Л. М. Хомічак, В. В. Олішевський, Л. М. Верченко, С. І. Блаженко, В. П. Василів, А. І. Маринін // Наукові праці НУХТ- 2002. - № 13. - С. 34-39.

Зібрання