Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33320
Title: Вдосконалення технології кавових напоїв як спосіб зменшення об’ємів кавових відходів
Authors: Іванов, Євгеній Ігорович
Шутюк, Віталій Володимирович
Keywords: кавові напої
відходи
зернова сировина
кафедра технології консервування
grain raw materials
waste
Issue Date: 2021
Citation: Іванов, Є. І. Вдосконалення технології кавових напоїв як спосіб зменшення об’ємів кавових відходів / Є. І. Іванов, В. В. Шутюк // Інноваційні технології розвитку у сфері харчових виробництв, готельно-ресторанного бізнесу, економіки та підприємництва: наукові пошуки молоді : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції здобувачів вищої освіти і молодих учених, 8 квітня 2021 р. – Харків : ХДУХТ, 2021. – Ч. 1. – C. 74.
Abstract: Збільшення частки споживання кавових напоїв на основі цикорію та зернової сировини дозволить зменшити загальні об’єми відходів кавової гущі. Сучасні кавові напої за органолептичними показниками можуть бути максимально наближені до натуральної кави. Відходи від виробництва кавових напоїв на основі зернової сировини є екологічно чистими та придатними до утилізації в сільсько-господарській галузі промисловості.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33320
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
21 Ivanov ChSUFTT VNPK.pdf89.4 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.