Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33622
Title: Апроксимація якісних показників екстрактів із бурштину
Authors: Чорний, Валентин Миколайович
Мисюра, Тарас Григорович
Попова, Наталія Вікторівна
Keywords: бурштин
якісні показники
екстракт бурштину
екстракт
апроксимація
кореляція
amber
qualitative indicators
amber extract
extract
approximation
correlation
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2021
Citation: Чорний, В. М. Апроксимація якісних показників екстрактів із бурштину / В. М. Чорний, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 2. – С. 97.
Abstract: Отримані результати можна використовувати при визначенні показників спиртових екстрактів з бурштину в межах лабораторних досліджень або в технологічному процесі отримання таких екстрактів. The obtained results can be used in determining the performance of alcoholic extracts of amber in laboratory studies or in the technological process of obtaining such extracts.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33622
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
87_1.pdf575 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.