Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33622
Title: | Апроксимація якісних показників екстрактів із бурштину |
Authors: | Чорний, Валентин Миколайович Мисюра, Тарас Григорович Попова, Наталія Вікторівна |
Keywords: | бурштин якісні показники екстракт бурштину екстракт апроксимація кореляція amber qualitative indicators amber extract extract approximation correlation кафедра процесів і апаратів харчових виробництв кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Чорний, В. М. Апроксимація якісних показників екстрактів із бурштину / В. М. Чорний, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 2. – С. 97. |
Abstract: | Отримані результати можна використовувати при визначенні показників спиртових екстрактів з бурштину в межах лабораторних досліджень або в технологічному процесі отримання таких екстрактів. The obtained results can be used in determining the performance of alcoholic extracts of amber in laboratory studies or in the technological process of obtaining such extracts. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33622 |
Appears in Collections: | Тези доповідей |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.