Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33622
Назва: Апроксимація якісних показників екстрактів із бурштину
Автори: Чорний, Валентин Миколайович
Мисюра, Тарас Григорович
Попова, Наталія Вікторівна
Ключові слова: бурштин
якісні показники
екстракт бурштину
екстракт
апроксимація
кореляція
amber
qualitative indicators
amber extract
extract
approximation
correlation
кафедра процесів і апаратів харчових виробництв
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Чорний, В. М. Апроксимація якісних показників екстрактів із бурштину / В. М. Чорний, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 2. – С. 97.
Короткий огляд (реферат): Отримані результати можна використовувати при визначенні показників спиртових екстрактів з бурштину в межах лабораторних досліджень або в технологічному процесі отримання таких екстрактів. The obtained results can be used in determining the performance of alcoholic extracts of amber in laboratory studies or in the technological process of obtaining such extracts.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33622
Розташовується у зібраннях:Тези доповідей

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
87_1.pdf575 kBAdobe PDFПереглянути/Відкрити


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.