Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33622
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorЧорний, Валентин Миколайович-
dc.contributor.authorМисюра, Тарас Григорович-
dc.contributor.authorПопова, Наталія Вікторівна-
dc.date.accessioned2021-04-25T10:07:11Z-
dc.date.available2021-04-25T10:07:11Z-
dc.date.issued2021-
dc.identifier.citationЧорний, В. М. Апроксимація якісних показників екстрактів із бурштину / В. М. Чорний, Т. Г. Мисюра, Н. В. Попова // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті : матеріали 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15–16 квітня 2021. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 2. – С. 97.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33622-
dc.description.abstractОтримані результати можна використовувати при визначенні показників спиртових екстрактів з бурштину в межах лабораторних досліджень або в технологічному процесі отримання таких екстрактів. The obtained results can be used in determining the performance of alcoholic extracts of amber in laboratory studies or in the technological process of obtaining such extracts.uk_UA
dc.subjectбурштинuk_UA
dc.subjectякісні показникиuk_UA
dc.subjectекстракт бурштинуuk_UA
dc.subjectекстрактuk_UA
dc.subjectапроксимаціяuk_UA
dc.subjectкореляціяuk_UA
dc.subjectamberuk_UA
dc.subjectqualitative indicatorsuk_UA
dc.subjectamber extractuk_UA
dc.subjectextractuk_UA
dc.subjectapproximationuk_UA
dc.subjectcorrelationuk_UA
dc.subjectкафедра процесів і апаратів харчових виробництвuk_UA
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктівuk_UA
dc.titleАпроксимація якісних показників екстрактів із бурштинуuk_UA
dc.typeThesisuk_UA
Appears in Collections:Тези доповідей

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
87_1.pdf575 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.