Удосконалення системи управління безпечністю виробництва сухих сніданків – кульки з какао «Start» на ПрАТ «Лантманнен Акса»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

сухі сніданки, харчові концентрати, екструзійна технологія, система НАССР, програми-передумови, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Бочківська, А. О. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва сухих сніданків – кульки з какао «Start» на ПрАТ «Лантманнен Акса» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Анна Олександрівна Бочківська ; наук. керівник Світлана Іванівна Усатюк. – Київ, 2020. – 146 с.