Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33944
Title: | Удосконалення плану НАССР виробництва сметани з масовою часткою жиру 15% на ТДВ «Яготинський маслозавод» |
Authors: | Величко, Тетяна Сергіївна |
Keywords: | сметана «Яготинська» з масовою часткою жиру 15% органолептичні показники фізико-хімічні показники система управління безпечністю НАССР кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2020 |
Citation: | Величко, Т. С. Удосконалення плану НАССР виробництва сметани з масовою часткою жиру 15% на ТДВ «Яготинський маслозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Тетяна Сергіївна Величко ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2020. – 116 с. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33944 |
Appears in Collections: | Бакалаврські кваліфікаційні роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
181_Velychko Tetiana Serhiivna.pdf Restricted Access | 2.39 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.