Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33944
Название: | Удосконалення плану НАССР виробництва сметани з масовою часткою жиру 15% на ТДВ «Яготинський маслозавод» |
Авторы: | Величко, Тетяна Сергіївна |
Ключевые слова: | сметана «Яготинська» з масовою часткою жиру 15% органолептичні показники фізико-хімічні показники система управління безпечністю НАССР кафедра експертизи харчових продуктів |
Дата публикации: | 2020 |
Библиографическое описание: | Величко, Т. С. Удосконалення плану НАССР виробництва сметани з масовою часткою жиру 15% на ТДВ «Яготинський маслозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Тетяна Сергіївна Величко ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2020. – 116 с. |
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33944 |
Располагается в коллекциях: | Бакалаврські кваліфікаційні роботи |
Файлы этого ресурса:
Файл | Описание | Размер | Формат | |
---|---|---|---|---|
181_Velychko Tetiana Serhiivna.pdf Restricted Access | 2.39 MB | Adobe PDF | Просмотреть/Открыть Запрос копии |
Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.