Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33944
Назва: Удосконалення плану НАССР виробництва сметани з масовою часткою жиру 15% на ТДВ «Яготинський маслозавод»
Автори: Величко, Тетяна Сергіївна
Ключові слова: сметана «Яготинська» з масовою часткою жиру 15%
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
система управління безпечністю НАССР
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Величко, Т. С. Удосконалення плану НАССР виробництва сметани з масовою часткою жиру 15% на ТДВ «Яготинський маслозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Тетяна Сергіївна Величко ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2020. – 116 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33944
Розташовується у зібраннях:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
181_Velychko Tetiana Serhiivna.pdf
  Restricted Access
2.39 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.