Удосконалення системи управління безпечністю пластівців кукурудзяних натуральних «Start» для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен Акса»
Вантажиться...
Дата
2020
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
сухі сніданки, харчові концентрати, пластівці кукурудзяні натуральні, екструзійна технологія, система НАССР, виробництво, підприємство, схема, обладнання, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Вержанська, М. С. Удосконалення системи управління безпечністю пластівців кукурудзяних натуральних «Start» для оператора ринку ПрАТ «Лантманнен Акса» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марія Сергіївна Вержанська ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2020. – 139 с.