Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33950
Title: Проект цеху переробки винограду для виробництва білих сухих сортових виноматеріалів Рислінг та Совіньйон блан з використанням «тіолових» рас дріжджів потужністю 1,3 тис. т винограду за сезон
Authors: Гаркавенко, Марія Олександрівна
Keywords: Рислінг
Совіньойон блан
білі сухі сортові виноматеріали
процес бродіння
«тіолові» дріжджі
аромат
гудронний тон
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2020
Citation: Гаркавенко, М. О. Проект цеху переробки винограду для виробництва білих сухих сортових виноматеріалів Рислінг та Совіньйон блан з використанням «тіолових» рас дріжджів потужністю 1,3 тис. т винограду за сезон : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Марія Олександрівна Гаркавенко ; наук. керівник Марина Володимирівна Білько. – Київ, 2020. – 75 с.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/33950
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Harkavenko Mariia Oleksandrivna.pdf
  Restricted Access
1.75 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.