Йогурт на основі козячого молока для дитячого харчування

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Виробництво йогуртів для дітей з козячого молока, збагаченого йодказеїном та сиропом кореня солодки, дозволить розширити асортимент кисломолочної продукції, сприятиме раціональному використанню природно-сировинних ресурсів, а також отриманню високоякісних продуктів з оптимальною харчовою і біологічною цінністю. Production of yogurts for children from goat's milk, enriched with iodine casein and licorice root syrup, will expand the range of fermented milk products, promote the rational use of natural resources, as well as obtaining high quality products with optimal nutritional and biological value.

Опис

Ключові слова

йогурт, козяче молоко, дитяче харчування, оздоровчий продукт, функціональне харчування, yogurt, goat's milk, baby food, health product, functional food, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Вінярська, В. Йогурт на основі козячого молока для дитячого харчування / В. Вінярська, Н. Стеценко // Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті : матеріали 87 Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів, 15-16 квітня 2021 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2021. – Ч. 1. – С. 31.