Удосконалення системи управління безпечністю виробництва майонезу «KIDS STYLE 67%» для оператора ринку ПрАТ «Київський маргариновий завод»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

майонез «KIDS STYLE 67%», ПрАТ «Київський маргариновий завод», нормативні документи, система НАССР, програма передумови, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Єрьомін, В. Ю. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва майонезу «KIDS STYLE 67%» для оператора ринку ПрАТ «Київський маргариновий завод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Владислав Юрійович Єрьомін ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2020. – 97 с.