Використання принципів НАССР у виробництві йогурту, збагаченого екстрактом шипшини
Вантажиться...
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Розроблено новий вид йогурту, збагаченого екстрактом шипшини та запропоновано заходи щодо впровадження системи НАССР в його технології для забезпечення його якості і безпечності. Developed a new type of yogurt enriched with rose hip extract and proposed measures to implement the HACCP system in its technology to ensure its quality and safety.
Опис
Ключові слова
йогурт, екстракт, функціональні інгредієнти, шипшина, HACCP, yogurt, functional ingredients, extract, rose hips, HACCP, кафедра технології оздоровчих продуктів
Бібліографічний опис
Гойко, І. Використання принципів НАССР у виробництві йогурту, збагаченого екстрактом шипшини / І. Гойко // Збірник матеріалів Всеукраїнської наукової конференції молодих учених і науково-педагогічних працівників, 20 травня 2021 р. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2021. – С. 137–139.