Використання принципів НАССР у виробництві йогурту, збагаченого екстрактом шипшини

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Розроблено новий вид йогурту, збагаченого екстрактом шипшини та запропоновано заходи щодо впровадження системи НАССР в його технології для забезпечення його якості і безпечності. Developed a new type of yogurt enriched with rose hip extract and proposed measures to implement the HACCP system in its technology to ensure its quality and safety.

Опис

Ключові слова

йогурт, екстракт, функціональні інгредієнти, шипшина, HACCP, yogurt, functional ingredients, extract, rose hips, HACCP, кафедра технології оздоровчих продуктів

Бібліографічний опис

Гойко, І. Використання принципів НАССР у виробництві йогурту, збагаченого екстрактом шипшини / І. Гойко // Збірник матеріалів Всеукраїнської наукової конференції молодих учених і науково-педагогічних працівників, 20 травня 2021 р. – Умань : ВПЦ «Візаві», 2021. – С. 137–139.