Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34218
Title: Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками безпечності виробництва сирку «Дитячий» 15% зі смаком ваніліну для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод»
Authors: Коноба, Ольга Іванівна
Keywords: сирковий десерт
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
система управління безпечністю
розроблення заходів технологічної експертизи
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2020
Citation: Коноба, О. І. Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками безпечності виробництва сирку «Дитячий» 15% зі смаком ваніліну для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ольга Іванівна Коноба ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2020. – 150 с.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34218
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Konoba Olha Ivanivna.pdf
  Restricted Access
4.06 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.