Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34218
Название: Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками безпечності виробництва сирку «Дитячий» 15% зі смаком ваніліну для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод»
Авторы: Коноба, Ольга Іванівна
Ключевые слова: сирковий десерт
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
система управління безпечністю
розроблення заходів технологічної експертизи
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Коноба, О. І. Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками безпечності виробництва сирку «Дитячий» 15% зі смаком ваніліну для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ольга Іванівна Коноба ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2020. – 150 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34218
Располагается в коллекциях:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
181_Konoba Olha Ivanivna.pdf
  Restricted Access
4.06 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.