Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34218
Назва: Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками безпечності виробництва сирку «Дитячий» 15% зі смаком ваніліну для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод»
Автори: Коноба, Ольга Іванівна
Ключові слова: сирковий десерт
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
система управління безпечністю
розроблення заходів технологічної експертизи
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публікації: 2020
Бібліографічний опис: Коноба, О. І. Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками безпечності виробництва сирку «Дитячий» 15% зі смаком ваніліну для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ольга Іванівна Коноба ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2020. – 150 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34218
Розташовується у зібраннях:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
181_Konoba Olha Ivanivna.pdf
  Restricted Access
4.06 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.