Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34218
Назва: | Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками безпечності виробництва сирку «Дитячий» 15% зі смаком ваніліну для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод» |
Автори: | Коноба, Ольга Іванівна |
Ключові слова: | сирковий десерт органолептичні показники фізико-хімічні показники система управління безпечністю розроблення заходів технологічної експертизи кафедра експертизи харчових продуктів |
Дата публікації: | 2020 |
Бібліографічний опис: | Коноба, О. І. Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками безпечності виробництва сирку «Дитячий» 15% зі смаком ваніліну для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ольга Іванівна Коноба ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2020. – 150 с. |
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34218 |
Розташовується у зібраннях: | Бакалаврські кваліфікаційні роботи |
Файли цього матеріалу:
Файл | Опис | Розмір | Формат | |
---|---|---|---|---|
181_Konoba Olha Ivanivna.pdf Restricted Access | 4.06 MB | Adobe PDF | Переглянути/Відкрити Запит копії |
Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.