Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34218
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКоноба, Ольга Іванівна-
dc.date.accessioned2021-06-02T06:35:24Z-
dc.date.available2021-06-02T06:35:24Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКоноба, О. І. Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками безпечності виробництва сирку «Дитячий» 15% зі смаком ваніліну для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ольга Іванівна Коноба ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2020. – 150 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34218-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectсирковий десертuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectсистема управління безпечністюuk_UA
dc.subjectрозроблення заходів технологічної експертизиuk_UA
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктівuk_UA
dc.titleРозроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками безпечності виробництва сирку «Дитячий» 15% зі смаком ваніліну для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Konoba Olha Ivanivna.pdf
  Restricted Access
4.06 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.