Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками безпечності виробництва сирку «Дитячий» 15% зі смаком ваніліну для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

сирковий десерт, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, система управління безпечністю, розроблення заходів технологічної експертизи, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Коноба, О. І. Розроблення заходів технологічної експертизи за окремими показниками безпечності виробництва сирку «Дитячий» 15% зі смаком ваніліну для оператора ринку ТДВ «Яготинський маслозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ольга Іванівна Коноба ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2020. – 150 с.