Пожалуйста, используйте этот идентификатор, чтобы цитировать или ссылаться на этот ресурс: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34231
Название: Удосконалення плану НАССР для виробництва пасти сиркової з наповнювачем «Банан» 4,2% для оператора ринку філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»
Авторы: Курзенко, Тетяна Сергіївна
Ключевые слова: молочна промисловість
паста сиркова
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
система управління безпечністю
удосконалення системи НАССР
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публикации: 2020
Библиографическое описание: Курзенко, Т. С. Удосконалення плану НАССР для виробництва пасти сиркової з наповнювачем «Банан» 4,2% для оператора ринку філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Тетяна Сергіївна Курзенко ; наук. керівник Есма Фаїківна Халікова. – Київ, 2020. – 100 с.
URI (Унифицированный идентификатор ресурса): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34231
Располагается в коллекциях:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Файлы этого ресурса:
Файл Описание РазмерФормат 
181_Kurzenko Tetiana Serhiivna.pdf
  Restricted Access
4.41 MBAdobe PDFПросмотреть/Открыть    Запрос копии


Все ресурсы в архиве электронных ресурсов защищены авторским правом, все права сохранены.