Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34231
Full metadata record
DC FieldValueLanguage
dc.contributor.authorКурзенко, Тетяна Сергіївна-
dc.date.accessioned2021-06-02T06:47:26Z-
dc.date.available2021-06-02T06:47:26Z-
dc.date.issued2020-
dc.identifier.citationКурзенко, Т. С. Удосконалення плану НАССР для виробництва пасти сиркової з наповнювачем «Банан» 4,2% для оператора ринку філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Тетяна Сергіївна Курзенко ; наук. керівник Есма Фаїківна Халікова. – Київ, 2020. – 100 с.uk_UA
dc.identifier.urihttp://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34231-
dc.language.isootheruk_UA
dc.subjectмолочна промисловістьuk_UA
dc.subjectпаста сирковаuk_UA
dc.subjectорганолептичні показникиuk_UA
dc.subjectфізико-хімічні показникиuk_UA
dc.subjectсистема управління безпечністюuk_UA
dc.subjectудосконалення системи НАССРuk_UA
dc.subjectкафедра експертизи харчових продуктівuk_UA
dc.titleУдосконалення плану НАССР для виробництва пасти сиркової з наповнювачем «Банан» 4,2% для оператора ринку філії ТДВ «Яготинський маслозавод» «Яготинське для дітей»uk_UA
dc.typeOtheruk_UA
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Kurzenko Tetiana Serhiivna.pdf
  Restricted Access
4.41 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.