Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34247
Title: Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба гарбузового на «ПрАТ Дрогобицький хлібокомбінат»
Authors: Маців, Софія Андріївна
Keywords: хліб гарбузовий
виробництво
кінцевий продукт
система НАССР
система безпечності
програми-передумови
підприємство
фактори
технологічна схема
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2020
Citation: Маців, С. А. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба гарбузового на «ПрАТ Дрогобицький хлібокомбінат» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Софія Андріївна Маців ; наук. керівник Есма Фаїківна Халікова. – Київ, 2020. – 153 с.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34247
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Matsiv Sofiia Andriivna.pdf
  Restricted Access
4.59 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.