Розширення асортименту консервної продукції за рахунок будівництва нового цеху овочевих консервів на ПрАТ Білоцерківський консервний завод
Вантажиться...
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
патисон, капуста білокачанна, морква, яблучний сік, технологія, зберігання, технологічне обладнання, стерилізація, тара, кафедра технології консервування
Бібліографічний опис
Михайлович, В. О. Розширення асортименту консервної продукції за рахунок будівництва нового цеху овочевих консервів на ПрАТ Білоцерківський консервний завод : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Володимир Олександрович Михайлович ; наук. керівник Олександр Семенович Бесараб. – Київ, 2020. – 117 с.