Розширення асортименту консервної продукції за рахунок будівництва нового цеху овочевих консервів на ПрАТ Білоцерківський консервний завод

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

патисон, капуста білокачанна, морква, яблучний сік, технологія, зберігання, технологічне обладнання, стерилізація, тара, кафедра технології консервування

Бібліографічний опис

Михайлович, В. О. Розширення асортименту консервної продукції за рахунок будівництва нового цеху овочевих консервів на ПрАТ Білоцерківський консервний завод : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Володимир Олександрович Михайлович ; наук. керівник Олександр Семенович Бесараб. – Київ, 2020. – 117 с.