Розроблення рекомендацій щодо удосконалення документації системи управління безпечністю виробництва нектару виноградно-яблучного для оператора ринку ТОВ «Еко-сфера»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

нектар виноградно-яблучний, ТОВ «Еко-Сфера», ДСТУ, схема, соки, НАССР, програми передумови, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Мушенко, В. О. Розроблення рекомендацій щодо удосконалення документації системи управління безпечністю виробництва нектару виноградно-яблучного для оператора ринку ТОВ «Еко-сфера» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Владислав Олександрович Мушенко ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2020. – 137 с.