Розроблення рекомендацій щодо удосконалення документації системи управління безпечністю виробництва нектару виноградно-яблучного для оператора ринку ТОВ «Еко-сфера»
Вантажиться...
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
нектар виноградно-яблучний, ТОВ «Еко-Сфера», ДСТУ, схема, соки, НАССР, програми передумови, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Мушенко, В. О. Розроблення рекомендацій щодо удосконалення документації системи управління безпечністю виробництва нектару виноградно-яблучного для оператора ринку ТОВ «Еко-сфера» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Владислав Олександрович Мушенко ; наук. керівник Наталія Вікторівна Попова. – Київ, 2020. – 137 с.