Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34315
Title: Удосконалення плану НАССР системи управління безпечністю хліба «Петрівський» для оператора ринку ТОВ «Перший столичний хлібозавод»
Authors: Рудчик, Дарина Павлівна
Keywords: хліб «Петрівський»
хлібопекарська галузь
виробництво
сировина
оператор ринку ТОВ «Перший столичний хлібозавод»
план НАССР
програми-передумови
удосконалення системи управління безпечністю
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2020
Citation: Рудчик, Д. П. Удосконалення плану НАССР системи управління безпечністю хліба «Петрівський» для оператора ринку ТОВ «Перший столичний хлібозавод» : дипломна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дарина Павлівна Рудчик ; наук. керівник Оксана Олександрівна Петруша. – Київ, 2020. – 105 с.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/34315
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Rudchyk Daryna Pavlivna.pdf
  Restricted Access
1.73 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.