Спосіб приготування закваски для виробництва пшенично - житнього хліба (патент на винахід №122742)
Вантажиться...
Дата
2020
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
В патенті описано спосіб приготування закваски для виробництва пшенично-житнього хліба, до якої входить борошно зеленої гречки як поживне середовище. Описано специфіку проведення циклів розведення та виробничого, наведено показники якості готової закваски. The patent describes a method of making yeast for the production of wheat-rye bread, which includes flour of green buckwheat as a nutrient medium. The specifics of the breeding and production cycles are described, and the quality indexes of the finished leaven are given.
Опис
Ключові слова
цикл ведення, закваски спонтанного бродіння, показники якості, гречане борошно, пшенично-житній хліб, buckwheat flour, spontaneous fermentation starter cultures, cycle of management, quality indicators, wheat-rye bread, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Патент 122743 Україна МПК A21D 2/36, А21D 8/02. Спосіб приготування закваски для виробництва пшенично - житнього хліба / І. А. Гетьман, Л. Михонік ; володілець Національний університет харчових технологій. – № u 2019 07394 ; заявл. 03.07.2019 ; опубл. 28.12.2020, Бюл. № 24.