Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3470
Title: Особливості практичної експлуатації багатоасортиментних комплексів харчових виробництв
Authors: Іващук, Вячеслав Віталійович
Бєляєв, Юрій Борисович
Смітюх, Ярослав Володимирович
Keywords: food industry
затрати
маршрутизація
харчова промисловість
cost
routing
кафедра автоматизації та комп'ютерних технологій систем управління
Issue Date: 2011
Publisher: НТІ
Citation: Іващук, В. В. Особливості практичної експлуатації багатоасортиментних комплексів харчових виробництв / В. В. Іващук, Ю. Б. Бєляєв, Я. В. Смітюх // НТІ. - 2011. - № 3. - С. 51-54.
Abstract: Багатоасортиментні виробництва використовують значну кількість транспортерів для вирішення задачі маршрутизації зважених технологічних потоків. При цьому слід застерегти проти помилкової практики щодо придбання підприємствами харчової промисловості техніки, що була у вжитку. Це зокрема електричні машини, вихід з ладу яких завжди призводить до значних затрат, тривалої зупинки конвеєра або ж до списання технологічного обладнання на металобрухт. Many product lines production using many conveyors to solve the problem of routing weighted process streams. This should warn against false practice to acquire the food industry technology that was in use. This is particularly electrical machinery, failure of which always leads to significant costs, long stop the conveyor or to the cancellation process equipment for scrap.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3470
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Belyaev_1.pdf628.81 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.