Цукор та стійкість лікеро-горілчаної продукції

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2019

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Встановлено необхідність проведення тестування зразків цукру білого та модельних напоїв для встановлення наявності домішок, нерозчинних у водно-спиртових сумішах для запобігання утворення різних помутніть та осадів, що є неприпустимими у лікеро-горілчаній продукції. The necessity of testing the samples of white sugar and model drinks to determine the presence of impurities insoluble in water-alcohol mixtures for prevent the formation of various opacities and sediments that are unacceptable for distillery production.

Опис

Ключові слова

лікеро-горілчана продукція, distillery production, цукор, sugar, помутніння, turbidity, стійкість, sustainability, кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Бібліографічний опис

Олійник, С. І. Особливості стабілізації лікеро-горілчаних напоїв на основі натуральних напівфабрикатів / С. І. Олійник, О. М. Острик, С. А. Петросян // Ресурсо- та енергоощадні технології виробництва і пакування харчової продукції – основні засади її конкурентоздатності : матеріали VІІІ Міжнародної спеціалізованої науково-практичної конференції, 12 вересня 2019 р., м. Київ. – Київ : НУХТ, 2019. – С. 50.