DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Патенти, авторські свідоцтва >
Патенти >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3511

Название: Цикорієвмісне пиво «Славянське» (Патент на корисну модель № 21096)
Другие названия: Beer with chicory «Slavyanske» (Patent for useful model № 21096)
Авторы: Попова, Інна Вадимівна
Лезенко, Галина Олександрівна
Маліновський, Григорій Тарасович
Домарецький, Віталій Афанасійович
Кошова, Валентина Миколаївна
Lezenko, Galina
Domareckij, Vitaliy
Popova, Inna Vadymivna
Koshova, Valentina
Malinovsky, Grigory
Ключевые слова: цикорій
цикорий
chicory
пиво
ячмінно-солодовий екстракт
ячменно-солодовый экстракт
beer
barley-malt extract
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
кафедра харчової хімії
Issue Date: 2007
Библиографическое описание: Патент на корисну модель № 21096 Україна, МПК (2007) C12C 5/00 C12C 7/053 (2007.01). Цикорієвмісне пиво «Славянське» / І. В. Попова, В. М. Кошова, Г. О. Лезенко, В. А. Домарецький, Г. Т. Маліновський ; власник НУХТ. – № 200610863 ; заявл. 16.10.2006; опубл. 15.02.2007, Бюл. № 2.
Краткий осмотр (реферат): Пиво, що містить ячмінно-солодовий екстракт, хміль, воду технологічну, яке відрізняється тим, що додатково містить екстракт цикорію при такому співвідношенні компонентів, кг на 1000л: Ячмінно-солодовий екстракт з вмістом СР 73% - 178,0-183,0 Хміль з вмістом альфа-кислот 3,5% і вологістю 13% - 2,3-2,5 Вода технологічна – 817,0-822,0 Екстракт цикорію – 4,0.
Пиво, содержащее ячменно-солодовый экстракт, хмель, воду технологическую, которое отличается тем, что дополнительно содержит экстракт цикория при таком соотношении компонентов, кг на 1000л: Ячменно-солодовый экстракт с содержанием СВ 73% - 178,0-183,0 Хмель с содержанием альфа-кислот 3,5% и влажностью 13% - 2,3-2,5 Вода технологическая - 817,0-822,0 Экстракт цикория - 4,0.
Beer containing barley-malt extract, hops, water technology, wherein further comprising an extract of chicory with this component ratio, kg 1000L: Barley-malt extract, containing 73% CP - 178,0-183,0 Hops containing alpha acids 3.5% and 13% humidity - 2.3-2.5 Water technology - 817,0-822,0 Chicory Extract - 4.0.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3511
Appears in Collections:Патенти

Files in This Item:

File Description SizeFormat
21096.pdf1,26 MBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback