Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35222
Title: Удосконалення якості високобілкових кондитерських кремів
Authors: Дейниченко, Людмила Григорівна
Keywords: кондитерські креми
винний камінь
молочно-білковий концентрат з пюре калини
confectionery creams
cream of tartar
milk-protein concentrates made from viburnum puree
кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції
Issue Date: 2020
Citation: Дейниченко, Л. Г. Удосконалення якості високобілкових кондитерських кремів // Концептуальні шляхи розвитку сучасної науки : збірник наукових праць «ΛΌГOΣ» з матеріалами Міжнародної науково-практичної конференції, 20 листопада 2020 р. – Бухарест, Румунія : Європейська наукова платформа, 2020. – Т. 5. – С. 78–79. DOI: 10.36074/20.11.2020.v5.24
Abstract: В роботі доведено доцільність використання винного каменю і молочно-білкових концентратів з пюре калини у технології кондитерських кремів.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35222
Appears in Collections:Матеріали конференцій

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
8.pdf5.34 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.