Розроблення документації за стандартом IFS Food для виробництва йогурту питного 2,5% з наповнювачем кавун

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

йогурт питний 2,5% з наповнювачем кавун, НАССР, система управління якістю, IFS Food, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Іпполітова, І. І. Розроблення документації за стандартом IFS Food для виробництва йогурту питного 2,5% з наповнювачем кавун : кваліфікаційна робота ... магістра : 076 Підприємництво, торгівля та біржова діяльність / Ірина Ігорівна Іпполітова ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2021. – 186 с.