Спосіб масажування м'яса (Деклараційний патент на корисну модель № 17345)
Loading...
Date
item.page.orcid
item.page.doi
item.page.thesis.degree.name
item.page.thesis.degree.level
item.page.thesis.degree.discipline
item.page.thesis.degree.department
item.page.thesis.degree.grantor
item.page.thesis.degree.advisor
item.page.thesis.degree.committeeMember
Journal Title
Journal ISSN
Volume Title
Publisher
Abstract
Спосіб масажування м’яса, що включає обробку м’яса розсолом в ємкості-масажері, який відрізняється тим, що в масажері періодично утворюють глибокий вакуум, при якому розсіл закипає при визначеній технологією температурі.
Method of massaging meat, including elcome-BCU meat brine in reservoir-massager that is of characterized in that the massager regularly-formed form a high vacuum, in which the boiling brine in the specified process temperature.
Description
Citation
Патент № 17345 UA МПК (2006) A22C 9/00 Спосіб масажування м'яса / Гуць В. С., Коваль О. А. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № u200603855 ; заявл. 07.04.2006 ; опубл. 15.09.2006, Бюл. № 9, 2006 р.