Спосіб масажування м'яса (Деклараційний патент на корисну модель № 17345)

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Спосіб масажування м’яса, що включає обробку м’яса розсолом в ємкості-масажері, який відрізняється тим, що в масажері періодично утворюють глибокий вакуум, при якому розсіл закипає при визначеній технологією температурі. Method of massaging meat, including elcome-BCU meat brine in reservoir-massager that is of characterized in that the massager regularly-formed form a high vacuum, in which the boiling brine in the specified process temperature.

Description

Citation

Патент № 17345 UA МПК (2006) A22C 9/00 Спосіб масажування м'яса / Гуць В. С., Коваль О. А. ; Заявник і патентовласник - Національний університет харчових технологій. — № u200603855 ; заявл. 07.04.2006 ; опубл. 15.09.2006, Бюл. № 9, 2006 р.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By