Розроблення плану НАССР виробництва булочки гречаної з кунжутом із застосуванням насіння льону
Вантажиться...
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
система безпечності харчових продуктів, гречане борошно, насіння льону, план НАССР, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Бучинська, Д. В. Розроблення плану НАССР виробництва булочки гречаної з кунжутом із застосуванням насіння льону : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Дарія Віталіївна Бучинська ; наук. керівник Галина Денисівна Гуменюк. – Київ, 2021. – 81 с.