Розроблення плану НАССР виробництва булочки гречаної з кунжутом із застосуванням насіння льону

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

система безпечності харчових продуктів, гречане борошно, насіння льону, план НАССР, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Бучинська, Д. В. Розроблення плану НАССР виробництва булочки гречаної з кунжутом із застосуванням насіння льону : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Дарія Віталіївна Бучинська ; наук. керівник Галина Денисівна Гуменюк. – Київ, 2021. – 81 с.