Розроблення плану НАССР для виробництва пива світлого з обліпихою
Вантажиться...
Дата
2021
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
пиво світле з обліпихою, система управлінняі безпечністю НАССР, програми-передумови, показникиі безпечност, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Плахотнюк, М. О. Розроблення плану НАССР для виробництва пива світлого з обліпихою : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Марина Олександрівна Плахотнюк ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2021. – 157 с.