Розроблення плану НАССР для виробництва пива світлого з обліпихою

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

пиво світле з обліпихою, система управлінняі безпечністю НАССР, програми-передумови, показникиі безпечност, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Плахотнюк, М. О. Розроблення плану НАССР для виробництва пива світлого з обліпихою : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Марина Олександрівна Плахотнюк ; наук. керівник Оксана Сергіївна Шульга. – Київ, 2021. – 157 с.