Доцільність використання сушених ягід журавлини у технології виробів з пісочного тіста

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2020

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

У статті доведено доцільність використання сушених ягід журавлини у технології виробів з пісочного тіста.

Опис

Ключові слова

ягоди журавлини, пісочне тісто, cranberry berries, shortcrust pastry, кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції

Бібліографічний опис

Дейниченко, Л. Г. Доцільність використання сушених ягід журавлини у технології виробів з пісочного тіста / Л. Г. Дейниченко, М. І. Зорін // Здобутки та перспективи розвитку кондитерської галузі : матеріали ІV Міжнародної науково-практичної конференції, 24 листопада 2020 р. – Київ : НУХТ, 2020. – С. 100.