Дослідження впливу томатопродуктів на хід технологічного процесу і якість готових хлібобулочних виробів з впровадженням розроблених рекомендацій на хлібокомбінаті в м. Нетішин Хмельницької області
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
булочка з томатопродуктами, в’ялені томати, томатний порошок, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів
Бібліографічний опис
Мельник, І. А. Дослідження впливу томатопродуктів на хід технологічного процесу і якість готових хлібобулочних виробів з впровадженням розроблених рекомендацій на хлібокомбінаті в м. Нетішин Хмельницької області : кваліфікаційна робота ... магістра : 181 Харчові технології / Іван Андрійович Мельник ; наук. керівник Валерій Миколайович Махинько. – Київ, 2021. – 111 с.