Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35863
Title: Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба білого подового для оператору ринку ПрАТ «Шосткинський хлібокомбінат»
Authors: Гаврилко, Юлія Олексадрівна
Keywords: хліб білий подовий
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
система управління безпечністю
технологічна експертиза
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2021
Citation: Гаврилко, Ю. О. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва хліба білого подового для оператору ринку ПрАТ «Шосткинський хлібокомбінат» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Юлія Олексадрівна Гаврилко ; наук. керівник Вікторія Вікторівна Кійко. – Київ, 2021. – 171 с.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35863
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Havrylko Yuliia Oleksadrivna.pdf
  Restricted Access
2.76 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.