Удосконалення системи управління безпечністю виробництва плавленого сиру «Янтар» для оператора ринку ТОВ «Пирятинський сирзавод»
Вантажиться...
Дата
2021
Автори
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
Опис
Ключові слова
плавлений сир, органолептичні показники, фізико-хімічні показники, система управління безпечністю, розроблення заходів технологічної експертизи, кафедра експертизи харчових продуктів
Бібліографічний опис
Гижко, Д. Т. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва плавленого сиру «Янтар» для оператора ринку ТОВ «Пирятинський сирзавод» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Дмитро Тарасович Гижко ; наук. керівник Оксана Петрівна Мельник. – Київ, 2021. – 123 с.