Удосконалення системи управління безпечністю виробництва томатів консервованих цілих із зеленню для оператора ринку ТОВ «Віджи Продакшн»

Вантажиться...
Ескіз

Дата

2021

ORCID

DOI

Науковий ступінь

Рівень дисертації

Шифр та назва спеціальності

Рада захисту

Установа захисту

Науковий керівник

Члени комітету

Видавець

Анотація

Опис

Ключові слова

консервна галузь, томати консервовані цілі із зеленню, система НАССР, показники якості, показники безпечності, план НАССР, виробниче устаткування, кафедра експертизи харчових продуктів

Бібліографічний опис

Луняєва, В. С. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва томатів консервованих цілих із зеленню для оператора ринку ТОВ «Віджи Продакшн» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Валерія Сергіївна Луняєва ; наук. керівник Марія Володимирівна Янчик. – Київ, 2021. – 156 с.