Please use this identifier to cite or link to this item:
http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35948
Title: | Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності пива світлого нефільтрованого «Нефільтроване солодове» для оператора ринку ПрАТ «Фірма Полтавпиво» |
Authors: | Поптанич, Богдан Михайлович |
Keywords: | пиво світле нефільтроване органолептичні показники фізико-хімічні показники кафедра експертизи харчових продуктів |
Issue Date: | 2021 |
Citation: | Поптанич, Б. М. Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності пива світлого нефільтрованого «Нефільтроване солодове» для оператора ринку ПрАТ «Фірма Полтавпиво» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Богдан Михайлович Поптанич ; наук. керівник Дар’я Дмитрівна Харгелія. – Київ, 2021. – 115 с. |
URI: | http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35948 |
Appears in Collections: | Бакалаврські кваліфікаційні роботи |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
181_Poptanych Bohdan Mykhailovych.pdf Restricted Access | 2.67 MB | Adobe PDF | View/Open Request a copy |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.