Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35948
Title: Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності пива світлого нефільтрованого «Нефільтроване солодове» для оператора ринку ПрАТ «Фірма Полтавпиво»
Authors: Поптанич, Богдан Михайлович
Keywords: пиво світле нефільтроване
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
кафедра експертизи харчових продуктів
Issue Date: 2021
Citation: Поптанич, Б. М. Розроблення заходів технологічної експертизи за параметрами безпечності пива світлого нефільтрованого «Нефільтроване солодове» для оператора ринку ПрАТ «Фірма Полтавпиво» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Богдан Михайлович Поптанич ; наук. керівник Дар’я Дмитрівна Харгелія. – Київ, 2021. – 115 с.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35948
Appears in Collections:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
181_Poptanych Bohdan Mykhailovych.pdf
  Restricted Access
2.67 MBAdobe PDFView/Open Request a copy


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.