Будь ласка, використовуйте цей ідентифікатор, щоб цитувати або посилатися на цей матеріал: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35959
Назва: Удосконалення системи управління безпечністю виробництва пива світлого фільтрованого «Жигулівське» для оператора ринку ПрАТ «Фірма Полтавпиво»
Автори: Репитун, Ярослав Геннадійович
Ключові слова: пиво світле фільтроване
органолептичні показники
фізико-хімічні показники
кафедра експертизи харчових продуктів
Дата публікації: 2021
Бібліографічний опис: Репитун, Я. Г. Удосконалення системи управління безпечністю виробництва пива світлого фільтрованого «Жигулівське» для оператора ринку ПрАТ «Фірма Полтавпиво» : кваліфікаційна робота ... бакалавра : 181 Харчові технології / Ярослав Геннадійович Репитун ; наук. керівник Дар’я Дмитрівна Харгелія. – Київ, 2021. – 134 с.
URI (Уніфікований ідентифікатор ресурсу): http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/35959
Розташовується у зібраннях:Бакалаврські кваліфікаційні роботи

Файли цього матеріалу:
Файл Опис РозмірФормат 
181_Repytun Yaroslav Hennadiiovych.pdf
  Restricted Access
2.53 MBAdobe PDFПереглянути/Відкрити    Запит копії


Усі матеріали в архіві електронних ресурсів захищені авторським правом, всі права збережені.