Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3599
Title: Економія хмелю у пивоварінні при заміні частки солоду цукровмісною сировиною
Authors: Мелетьєв, Анатолій Євгенович
Проценко, Лідія Василівна
Дерій, Олена Іванівна
Keywords: цукровмісні замінники солоду
мальтозна патока
глюкозно-фруктозні сиропи
величина хмельової гіркоти
поліфеноли хмелю
біологічна і колоїдна стійкість
сахаросодержащие заменители солода
мальтозная патока
глюкозно-фруктозные сиропы
величина хмелевой горечи
полифенолы хмеля
биологическая и коллоидная стойкость
sacchariferous substitutes of malt
molasses maltose
glucose-fructose syrups
size of hop bitterness
hop polyphenols
biological and colloidal firmness
кафедра біотехнології продуктів бродіння і виноробства
Issue Date: 2010
Citation: Мелетьєв, А. Є. Економія хмелю у пивоварінні при заміні частки солоду цукровмісною сировиною / А. Є. Мелетьєв, Л. В. Проценко, О. І. Дерій // Харчова наука і технологія. - 2010. - №3 12). - С. 67.
Abstract: Наведені результати впливу використання цукровмісних замінників солоду на якість сусла і готового пива, а також на біологічну і колоїдну стійкість пива.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3599
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Deriy_1.pdf440.45 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.