Технологія очищення клеровок жовтих цукрів для виробництва інвертного сиропу

Loading...
Thumbnail Image

Date

item.page.orcid

item.page.doi

item.page.thesis.degree.name

item.page.thesis.degree.level

item.page.thesis.degree.discipline

item.page.thesis.degree.department

item.page.thesis.degree.grantor

item.page.thesis.degree.advisor

item.page.thesis.degree.committeeMember

Journal Title

Journal ISSN

Volume Title

Publisher

Abstract

Пропонується спосіб очищення клеровок жовтих цукрів за допомогою моноамонійфосфату та перекису водню. Результати виконаних досліджень свідчать про перспективність запропонованого способу очищення клеровок жовтих цукрів. Максимальний ефект знебарвлення при цьому становить 53,7 %. Визначені оптимальні концентрації перекису водню та моно амонійфосфату, які сприятимуть досягненню максимального ефекту знебарвлення клеровок.
A method of cleaning klerovok yellow sugars using monoammonium phosphate and hydrogen peroxide. Results of the research show promise of the proposed method of purification klerovok yellow sugars. Maximum bleaching effect in this case is 53.7%. The optimal concentration of hydrogen peroxide and mono amoniyfosfatu that will help to achieve maximum effect klerovok discoloration.

Description

Citation

Ничик, О. В. Технологія очищення клеровок жовтих цукрів для виробництва інвертного сиропу / О. В. Ничик, Н. І. Штангеєва // Цукор України. - 2001. - № 1-2 (21). - С. 26-27.

Collections

Endorsement

Review

Supplemented By

Referenced By