DSpace About DSpace Software
 

eNUFTIR >
Статті >
Статті >

Please use this identifier to cite or link to this item: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3623

Название: Універсальна модель багатоступеневої кристалізації цукру
Другие названия: Универсальная модель многоступенчатой кристаллизации сахара
Universal model of multistep sugar crystallization
Авторы: Мирончук, Валерій Григорович
Мирончук, Валерий Григорьевич
Єщенко, Оксана Анатоліївна
Ещенко, Оксана Анатольевна
Yeshchenko, Oksana
Гулий, Іван Степанович
Гулый, Иван Степанович
Gulyy, Ivan
Mironchuk, Valeriy
Ключевые слова: багатоступенева кристалізація цукрози
многоступенчатая кристаллизация сахарозы
універсальна модель
обчислювальний експеримент
доброякісність
рециркуляція витоків
универсальная модель
вычислительный эксперимент
доброкачественность
рециркуляция оттеков
multi-stage crystallization of sucrose
universal model
computational experiment
recycling liquor
purity
кафедра технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування
Issue Date: 1998
Издатель: Наукові праці УДУХТ
Серия/номер: №4;С. 64-65
Краткий осмотр (реферат): Розроблена універсальна модель багатоступеневої кристалізації цукру на основі теорії змішування компонентів. Модель дозволяє за допомогою персонального комп'ютера одержувати реальні характеристики продуктів кристалізації, давати оцінку впливу окремих вхідних факторів на показники роботи схем кристалізації цукру, моделювати роботу кристалізаційних відділень в залежності від реальних умов виробництва, а також гнучко та оперативно реагувати на можливі нестандартні виробничі ситуації.
Разработана универсальная модель многоступенчатой кристаллизации сахара на основе теории смешивания компонентов. Модель позволяет при помощи персонального компьютера получать реальные характеристики продуктов кристаллизации, давать оценку влияния отдельных исходных факторов на показатели работы схем кристаллизации сахара, моделировать работу кристаллизационных отделений в зависимости от реальных условий производства, а также гибко и оперативно реагировать на возможные нестандартные производственные ситуации.
Universal model of multistep sugar crystallization on the basis of the theory of mixing components is developed. Model allows throught the personal computer to receive the real characteristics of products of crystallization, to give an estimation of influence of the separate initial factors on parameters of work of the circuits of sugar crystallization, to simulate work of crystallization departments depending on real conditions of manufacture, and also flexibly and operativly to react to probable non-standard industrial situations.
URI: http://dspace.nuft.edu.ua/jspui/handle/123456789/3623
Appears in Collections:Статті

Files in This Item:

File Description SizeFormat
006.pdf86,12 kBAdobe PDFView/Open
View Statistics

Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.

 

Valid XHTML 1.0! DSpace Software Copyright © 2002-2010  Duraspace - Feedback