Такий цінний "Космол"
Вантажиться...
Файли
Дата
1993
ORCID
DOI
Науковий ступінь
Рівень дисертації
Шифр та назва спеціальності
Рада захисту
Установа захисту
Науковий керівник
Члени комітету
Видавець
Анотація
У статті обґрунтована необхідність, доцільність та можливість використання сухого молочного продукту «Космол» при виробництві дієтичного хліба. In the article the necessity, appropriateness and the use of dry milk product "cosmology" in the production of dietary bread.
Опис
Ключові слова
остеопороз, кафедра технології хлібопекарських і кондитерських виробів, osteoporosis, сухий молочний продукт «Космол», харчова та біологічна цінність, хлібобулочні вироби, dry milk product "Kosmol", food and biological value, bakery, кафедра готельно-ресторанної справи
Бібліографічний опис
Доценко, В. Ф. Такий цінний "Космол" / В. Ф. Доценко, Т. І. Іщенко, В. І. Дробот // Харчова і переробна промисловість. - 1993. - № 10. - С. 15-16.